A tradicionális ételek szépsége és íze különleges élményt ad. A húsvéti kalácsot extra formában is érdemes elkészíteni. Biztos siker.
A tradicionális ételek szépsége és íze különleges élményt ad. A húsvéti kalácsot extra formában is érdemes elkészíteni. Biztos siker.
Van az úgy, hogy a közvetlen környezetünkben ritkán nézünk alaposan körül. Egy kis barangolás azonban senkinek sem árt. Sőt, hasznos. Utazzunk az időben!
Az egyszerű desszerteknek is helye van az ünnepi asztalon. Az úgy történt, hogy napok óta a húsvét miatt süteményt recepteken gondolkodtam. A sárgabarackos pite az egyik kedvencem. Könnyű elkészíteni, és nagyon finom.
Teljes erővel tombol a tavasz, és hamarosan megérkeznek majd a nyári hónapok is. A forró nappalokat egészen hűvös éjszakák követik. Jó érzés minden évszakban egy kicsit lazítani.
A húsvét közeledésével újra kedveltek lesznek a konyhában a füstölt sonka és a tojás kombójából készült egyszerű ételek. Ötletességgel új ízharmóniákat is kreálhatunk.
Kedveljük a verandákat. Különleges érzést kelt bennünk, amit rendszeresen jó átélni. És vannak dolgok, amelyek egyszer csak úgy megvalósulnak. Időnként magunk sem értjük, hogyan.
A színes zöldségekre a tavaszi kavalkádban is szükségünk van. Nem csupán rendkívül jó vitaminforrások, hanem az esős, borongós napokon jó hangulatot hoznak létre a konyhában.