Varázslatos édenkert Budapest határában

zsuzsakert.png

A vidéki életnek megvan a maga bája. A rusztikus hangulat és a természetes anyagokból épült helyiségek nemcsak a kényelmet, hanem a nagyvárosi élet kihívásai ellenére a felüdülést is megadják.

Sok emlékem és sztorim van kislánykoromból. A nagypapám és a nagymamám rendszeresen mesélt a dédszüleim életéről. Kemencében sütött kalácsról, napokig érlelt kovászból készült kenyérről, valamint a településen élő emberek összetartó és segítő, bár néha kicsit irigységbe hajló - mert hát ugye emberből vagyunk - viselkedéséről is. Nagyszerű történetek voltak egy olyan világról és életmódról, amit csupán a szavaik által ismerek.

Magyarországnak nemcsak fővárosa, hanem szíve is van. Ez Budapest. A környék azonban a rohanásból kikapcsolódva szintén gyönyörű. Ez az igényesen kialakított nyári konyha rendkívül otthonos a kerttel együtt, amit a tulajdonos engedélyével mutatok meg Nektek. Fogadjátok szeretettel.

Zsuzsanna a vidéki élet pillanatairól így beszélt:

Mi kis "paradicsomunk" Budapest határában az erdő szélén. Ropogós kovászos kenyér, és ínycsiklandozó pizza sül a kemencében. Imádok "ücsörögni" a kis tó partján,ahol lubickolnak az aranyhalak, és az odalátogató madarak, szitakötők.
Szeretem a különleges növényeket, virágokat, és számomra "megszűnik a világ" ha szabadidőmben a kertben foglalatoskodhatom.

A gondozott kert meseszép a kicsi tóval. A családtagok életszeretete is benne van. Igazi idill.

Fotók: Sárközi Zsuzsanna

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása