Léleksimogató színárnyalatok dekorációként

tv0.jpg

Egy virág néha többet mesél a szónál. A természet, a környezetünk csodálatos lakberendező módszerrel készült. Vigyünk belőle az otthonunkba.

Minden évszakban a színek egészen különleges kavalkádja látogat meg minket. Varázslat, amin szívesen csodálkozunk.

Időnként eltűnődöm azon, hogy nagyszerű művészi érzékkel vannak pingálva a zöldségek és a gyümölcsök. A színek látványa elbűvölő, ugyanakkor mégis léleksimogató módon hat ránk. A harsány árnyalatok és a puha lakástextilek, takarók, párnák érzése bensőséges, barátságos hangulatot teremt. Jó érzéssel tölt fel minket az év minden hónapjában.

tv.jpg

A konyhába, a komódokra, az asztalokra, a szekrényekre odakerülnek a csodaszép formák és színek létrehozva valamiféle megmagyarázhatatlan, mégis vonzó szépséget. Kedvelem.

A gyümölcsök, a virágok, valamint az apró kiegészítők színkavalkádja felfrissíti a lelkünket, vidámságot visz a napjainkban. Bár nekem csupán egy apró erkélyem van, amióta berendeztem, jó érzés kiülni esténként bámulni a csaillagokat, vagy a környezet szépségét.

Elég egyszerű dekorációkkal körülvenni magunkat. Egy szép üveg, egy dekoratív kosár vagy doboz is kiváló a tárolásra.

tv2.jpg

Jó ötletelést, szép tavaszt kívánok!

Fotók: Pinterest

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása