Titokzatos gyönyörű kertek

bh.jpg

Bájos varázslat van az elegáns, gondozott kertekben. Romantika, léleksimogató színek és formák, melyek a legjobb pihenést biztosítják a számunkra.

Rengeteg helyen jártam már. Ha most megkérdeznék tőlem, hogy mit szeretnék leginkább és hol pihennék szívesen, a válaszom azonnal egy meseszép saját kert lenne. Bár ez jelenleg még csupán egy megvalósításra váró álom, egyszerű ötletek alapján már el lehet kezdeni a tervezést. Később pedig jöhet a megvalósítás.

#1 Sok virág és egyedi sétaút

Vannak ismerőseim, akik rendkívül ötletes módon egyedi sétautakat alakítottak ki a kertjükben. A virágok közé is, hogy néhány pillanatra megpihenve is felfrissülés legyen az élmény.

k3_12.jpg

#2 Titokzatos rejtekhely

Nem kell hatalmas bravúrt létrehozni, hogy egy picit rejtelmes hangulatú legyen a kertünk. A sűrűjében elég egy kicsi padot vagy széket elhelyznünk, ahova időnként elbújhatunk a kedvenc könyvünk társaságában a világ zaja elől.

k4_6.jpg

k5_5.jpg

#3 Különleges dekorációk

A virágok önmagukban is csodás látványt adnk, azonban rusztikus hangulatot csempészhetünk a környezetünkben egy-egy használatlan régi edény dekorációként történő használatával.

k6_4.jpg

#4 Terasz vagy veranda

Szerencsésnek mondhatja magát, akinek van egy apró terasza vagy verandája. A simogató napfényben ülve finomságokat kóstolni szintén lazítást jelent a hétköznapok rohanó világában. A rózsa-vagy vadszőlő lugasok pedig a vidék romantikus báját jelenítik meg.

k7_3.jpg

A fotók eredeti forrását a pinterest oldalamon a képre kattintva találod meg.

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása