Fogadd a tavaszt színesben!

tavaszi.jpg

A tavasz különleges évszak. Néha morcos, borongós a hangulata, máskor egészen barátságos és bensőséges a hatása. A virágok, az ébredő természet gazdag színvilága azonban rendszeresen elvarázsol minket.

A zöld, a sárga, a barna, valamint a vörös árnyalatok mellett az évszak jellegzetességét kiegészítőkkel a hideg színek felhasználásával berendezett terekben is könnyen alkalmazhatjuk.

A gyümölcsök, az ételek, és a kiegészítők élénk színvilága ilyen nyugodt hangulatú környezetben is jól érvényesül.

Bizonyára sokan vagyunk azonban, akik kedvelik a kicsit harsányabb árnyalatokat is. A motiváló színvilág kockásban is rendkívül mutatós.

A természet szépségét megjelenítik a virágok, a termések, valamint az utóbbiakból készült ételek, italok, sütemények illata is.

Az egyszerűen, de a saját ötleteink által összeállított lakberendezési kompozíciók nem csupán erősítik a kreativitásunkat, hanem hosszútávon örömöt adnak a lelkünknek az esős, hideg időszakban is.

A fotók forrása a pinterest oldalamon található.

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása