Mesés verandák, melyek közül te is szívesen választanál

ver.jpg

Kedveljük a verandákat. Különleges érzést kelt bennünk, amit rendszeresen jó átélni. És vannak dolgok, amelyek egyszer csak úgy megvalósulnak. Időnként magunk sem értjük, hogyan.

Régóta tervezgettem már, hogy az apró erkélyemet barátságos, otthonos, és kicsit mediterrán stílusra berendezem. A megvalósítás átgondoltságot igényelt, mert annyira pici, hogy logisztikai bravúr szükséges a kerti bútorok és a virágok elrendezéséhez. Furcsán hangzik, de a munkát motiválta a járványügyi helyzet is. Évek óta szívesen nézegetem a rusztikus hangulatú otthonokat. Szeretem a virágos verandákat. Az erkélyem berendezésével az volt az egyik célom, hogy hasonló stílust hozzak létre magam körül.

Ma a faburkolatok és a bútorok mellé megérkeztek a balkon növények, melyek között egy csodás babér is helyet kapott. A napfény, az illatos fűszerek és az örökzöldek világa tehát kialakulóban van. És nekem mi segített a legtöbbet? A mások munkája során mestermunkával megvalósított gyönyörű mediterrán otthonok, valamint a hozzájuk tartozó gondozott kertek.

#1 Fonott bútorok és virágok

ver2.jpg

#2 Futónövények varázslata

#3 Kosarak és színes lakástextilek

#4 A fehér, a terrakotta és a fa találkozása

#5 Haszon- és dísznövények ölelésében

Neked melyik a kedvenced?

Fotók: El Mueble

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása