Mediterrán vízparti álomotthon

el.jpg

Vannak otthonok, melyeket rendkívül könnyű megkedvelni. A mediterrán kertek szépsége és illata, valamint a házak térrendezése is különleges.

Néhány évvel korábban nagyon rövid időt töltöttem egy csodálatos mediterrán vidéken. Nem csupán visszavágyom, hanem amikor felidézem a ligetek hangulatát, szinte érzem a fűszer- és haszonnövények finom illatát, a felhasználásukkal készült ételek zamatát. Bár Spanyolországban még nem jártam, az építészete azonban évek óta lenyűgöz.

A mediterrán országokban álomotthonok is vannak. Ez a hetvenes években épült ingatlan ma már letisztult megjelenéssel rendelkezik. A design magában foglalja a modern és a spanyol mediterrán hangulat hagyományosnak mondható rusztikus formáját is.

A házat olajfák és fenyők veszik körül. A nyugalmat a növények szépsége mellett a Földközi-tenger közelsége is biztosítja. A hűsítő kék színvilág a nyári forróságban frissítő, ami a helyiségek mindegyikében megtalálható.

A fehér tisztasága valamint a természetesség kiváló párosításnak bizonyult a terek kialakításánál.

A ház belső tereiről készült még több fotót az El Mueble magazin oldalára kattintva találod meg.

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása