Barátságos pihenősarok, ahol kikapcsolódhatunk

o1_4.jpg

A pihenés, a kikapcsolódás az életünk része. A rohanó hétköznapok világából történő kilépés felüdíti a lelket és a testet egyaránt. A bensőséges, otthonos érzés pedig megújítja a mentális erőnket is.

A praktikus térkialakítás az otthonteremtés egyik legfontosabb feladata. Mindannyiunknak szüksége van egy olyan helyre, ahol egyedül lehetünk, és regenerálódhatunk. A meghittség, a harmónia megtapasztalása a kedvenc tevékenységünk közben építi a személyiségünket is.

o4_2.jpg

Egy kicsi helyszín is elég barátságos hangulatú berendezéssel a lazításhoz. A kertre vagy parkra történő kilátás, a puha, szép lakástextilek a legapróbb helyen is biztosítják számunkra a pihenés érzését. Keressünk, és alakítsunk ki az otthonunkban magunknak egy ilyen kuckót, amit rendszeresen használhatunk!

o2_3.jpg

o5_4.jpg

Jó ötletelést és megvalósítást kívánok!

Fotók: Pinterest

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása