Gyönyörű világos konyhák tavaszi hangulattal

konyha.jpg

A fehér konyhák a tisztaságukkal mindig elegánsak. A berendezésük jól kiegészíthető színes bútorokkal, valamint vidám hangulatú dekorációkkal is.

Megérkezett a március, és nemsokára a csillagászati tavasz is beköszönt majd. A tél utáni hónapokban a színes virágok megjelenése az otthonunkban igazi felfrissülést okoz. Érdemes átgondolnunk, hogy néhány mintás lakástextillel is frissítsük a konyhánk hangulatát, ami a kényelmet is szolgálja a házimunka utáni pihenéskor.

Évekkel ezelőtt a saját konyhám felújítása során én is szerettem volna valami rendhagyó kiegészítőt a helyiségbe. Így került hozzám is egy szép asztali állólámpa zöld színben, hogy a világítást kicsit érdekesebbé varázsolja az estéken.

Kreatív megoldás a sok fiókkal, valamint a szakácskönyvek számára polccal kiegészített konyhasziget. A világosabb árnyalatok bármelyikét megvalósítva jól mutat a térben a fehér konyhabútor mellett.

A kerámiák, valamint a zöld-narancs párosításban összeállított növények látványa a sterilnek tűnő térrendezésben rögtön mosolyt rajzol az arcunkra. A hasonló megoldásoknál fontos ügyelnünk a harsány színek megjelenésének arányára.

Jó ötletelést kívánok!

Fotók: Pinterest