Cuki ajándéktippek valentin napra

v0_1.jpg

A szerelem különleges dolog. Két egymásnak szimpatikus személy amikor folyton együtt szeretné tölteni az idejét valamiféle fura, mégis nagyon jó érzés kíséretében, bizony az említett kémiai jelenség jött létre közöttük.

Ajándékozni jó, de nem feltétlenük szükséges vagy kötelező. Egy aranyos pillanat, egy szokatlan, de kedves szó, és egy jól időzített apróság is mosolyt rajzol a másik ember arcára. A valentin nap remek alkalom arra, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk a hétköznapok monoton perceiből. A saját készítésű meglepetések mindig biztos sikert jelentenek, bármilyen egyszerűek legyenek is.

sziv.jpeg

#1 Apróságok egyedi módon díszítve

A süticsodák mindig biztos sikert hoznak. A saját készítésű színes finomságokat helyettesíthetjük egy formás dobozban vagy üvegben összegyűjtött különböző stíllusú ömlesztett édességekkel is.

v1_7.jpg

#2 Kulccsal zárható doboz elektronikus naplóval

Mindenkinek vannak apró titkai. Egy zárható napló az írás örömére egész életre szóló élményt ad.

v2_9.jpg

#3 Gasztrofinomságok és ökoajándékok

Az ajándékok értéke az újrahasznosítás lehetőségében is megjelenik. A fából készült ládák vagy dobozok nem csupán tartósak, hanem kidobás helyett kreatív mintákkal környezetbarát tárolók is. Funkció változtatással meglepetés lehet belőlük, ahogy a kicsi üvegekből is.

v3_5.jpg

Szerinted melyik a legjobb ötlet?

Fotók: Pixabay

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása