Levendula és napsütés a francia vidék hangulata

provi.jpg

Mostanában szinte tavasz van február első napjaiban. A simogató napsütés a francia vidéket idézi fel Provence hangulatával. A nyugtató, békés tájak barangolásra és pihenésre hívnak.

A francia vidék hangulatát mi, magyar emberek is sokan kedveljük. Szinte mindennapi kifejezéssé vált 'A magyar Provence'. A levendula hasznosítása, valamint a növényhez és a country stílushoz kapcsolódó design vitathatatlanul elbűvölő.

A lila árnyalatai nagyon különlegesek. Provence varázslatos hangulatát jelenítik meg az otthonainkban is a kissé kopottasra és ódonra készített beige kiegészítőkkel és bútorokkal.

A faragott mintás szekrények mestermunkáról tanúskodnak. A dél-francia design azonban minden helyiségben jelen van. A lakberendezés megjeleníti az évszázados hagyományokat, tradíciókat.

A rusztikus és barátságos hangulat rendkívül elegáns. A mintázatok az edényeken is zseniális módon jelennek meg. A kosarak, valamint a szárított virágok is nagyszerű kísérői ennek a lakberendezési hangulatnak.

Szép napot kívánok!

A fotók forrását Az otthon szépsége pinterest oldalamon tudod megnézni.

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása