Klassz dekorációk Provence hangulatával

k1_17.jpg

A tél szürkesége után a tavasz érkezésével beköszönt majd a színek és a virágok időszaka. Apró átalakítással, gyönyörű és különböző árnyalatú kiegészítők hangulatával menő lesz az otthonunk arculata a fehér vagy a beige alappal.

Csodálatosak lesznek a kertek és a rétek. Jó érzés a téli hónapokban erre az élményre készülni. A levendulamezők, a hortenziák mesés látványt adnak, amit érdemes a közvetlen környezetünkben is megjeleníteni.

A lila elsősorban a mértékletesség színe. Az otthonunk dekorálásánál is körültekintően szükséges alkalmaznunk. A kiegészítő dekorációk, valamint a lakástextilek mintázata azonban felfrissíti a légkört.

A kék és a piros keverékéből létrejött csodaszép árnyalat a nyugodtság és az energikusság keveréke. Állítólag motiválja az agy kreatív központját, valamint lazító hatásával segíti a koncentrálást és a problémamegoldást.

A belső terek kialakításában a lila árnyalatait nagyon óvatosan használjuk, mert depressziót is okozhat a súlyosságával. Legjobb párja a fehér, a beige, valamint a tojáshéjszín.

Zölddel együtt az otthunkba hozza Provence elbűvölő stílusát.

A fotók forrását Az otthon szépsége pinterest oldalamon találod meg. 

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása