Álomház erdei kilátással

f1_2.jpg

Van az úgy, hogy szívesen álmodozunk, és végül a vágyaink egy meseszép ház formájában valósulnak meg. Az otthonunkban a bensőséges hangulat kialakítása gondos tervezést és odafigyelést igényel.

A mediterrán vidék fantasztikus jellemzőkkel rendelkezik. Mindannyiunk számára létezik egy hely, ahol nyugodt körülmények között tudunk pihenni és alkotni. Az erdőkkel borított hegyek a völgyekkel, az élővilággal, a kristálytiszta vizű patakokkal és tavakkal olyan csodát jelenítenek meg, amely felfrissít testet és lelket egyaránt.

f2_1.jpg

Ebben a mesevilágban található ez a spanyol ház, aminek a designjában a napfényes hangulat valósult meg. A mediterrán lakberendezési stílusra jellemző harsány színek, a fagerendák sokasága és változatossága, valamint az örökzöld növények az állandó nyarat varázsolják a tradicionálisan felújított öreg házba.

f3_2.jpg

A színek harmóniáját a fehér és a beige árnyalatok biztosítják. Az elegancia mellett a praktikusság is nagy szerepet kapott az ingatlanban. A klasszikus stílusban kialakított tolóajtókkal könnyen egybenyithatóak vagy elkülöníthetőek a belső terek.

f4_1.jpg

Érdekes és találékony építészeti megoldásokkal a kert és a terasz a ház elválaszthatatlan része lett a kilátással. Az étkező és a konyha közvetlen kapcsolatban van a zöld környezettel, így a kertben termesztett friss gyümölcsök és zöldségek gyorsan tálalásra kerülhetnek.

f5_2.jpg

A barátságos hangulatban kialakított épületben munka után jó érzés a pihenés.

A házról készült teljes fotósorozatot a Planete Deco oldalon tudod megnézni.

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása