Időnként szívesen keverem az ételek ízvilágát. A kavalkádban is rendkívüli finomságok jönnek létre.
A mozzarella saláta tonhallal az egyik sztár a konyhámban. Néhány perc alatt elkészül az előételként vagy diétás vacsoraként is remek vitaminbomba.
Csak keverd össze egy tálban a hozzávalókat, öntsd le kevés olívaolajjal, csipetnyi balzsamecettel, és ízesítsd sóval, borssal, valamint bazsalikommal.
Hozzávalók:
- 20 dkg mozzarella
- 20 dkg felaprózott paradicsom
- 10 dkg tonhaltörzs
- 10 dkg zöld vagy fekete olívabogyó
- 1 db apróra vágott lilahagyma /elhagyható/
Te is szereted? Jó étvágyat kívánok!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám. További érdekességeket 'Az otthon szépsége' és a 'Vidéki hóbort' facebook oldalamon találsz.
Szép napot kívánok Neked.
Melinda