Az otthon szépsége - Rólam

m_2.jpg

Kóta Melinda blogger vagyok. Az otthon szépsége facebook oldalamat 2012-ben alapítottam a lakberendező iskola megkezdésével egy időben. A blogírást 2017 februárjában kezdtem, miután több design témájú cikkem megjelent egy szombathelyi magazinban.

Már kislányként szívesen bámultam a régi és az új házakat a berendezéseikkel együtt. A rajzolás, a zenélés, valamint a barangolás is apró korom óta az életem része. 7 évesen kezdtem zongorázni. A fotózás 5 éve a hobbim. A rajzolás pedig kisiskolásként már az egyik kedvenc szabadidős tevékenységem volt.

arc.jpg

Tanító és közgazdász végzettséggel rendelkezem a lakberendező iskola elvégzése mellett. Rövid ideig egy vidéki iskolában tanítottam, majd hamarosan az üzleti élet világába kerültem. A gazdálkodás, a pénzügy, a segítés, valamint a jog kicsi korom óta közel állt hozzám. Több, mint egy évtizedet dolgoztam ezen a területen, azonban rendkívül hiányzott az alkotás, a kreativitásom kifejezése szabadidős tevékenységek keretein belül. Változtatni akartam hosszú idő után. Így kerültem ismét a művészetek, a média, valamint a szabadidő szervezés területének közelébe. Sok általam tisztelt személlyel együtt azon a véleményen vagyok, hogy tanulni egész életünkön át szükséges és hasznos.

Az évek alatt megszerzett tudás és tapasztalat a tehetségünkkel együtt olyan kincs, ami teljesen a miénk. Rajtunk múlik, hogy magunk és mások támogatására hogyan használjuk fel ezeket.

Szabadidőmben szívesen tervezek. A country és a mediterrán stílus áll hozzám a legközelebb, de minden különlegességre kíváncsi vagyok.

t3.jpg

t1_1.jpg

Szeretem a természetet, és a gyönyörű pillanatait igyekszem rendszeresen lencsevégre kapni. Sokat túrázok országhatáron belül és kívül egyaránt. Az úti élményeimet fényképekkel illusztrált blogbejegyzésekben mutatom meg az olvasóimnak és a követőimnek.

a4.jpg

a5.jpg

a6.jpg

Az ételfotózás nagy kihívás a számomra. Szeretek főzni és desszerteket készíteni. A gasztronómia világában szívesen kalandozok kóstolással is.

a7.jpg

a8.jpg

A gondolkodásmódomat sokan Audrey Hepburn felfogásához hasonlították. És mi a mottóm?

Ahogy egyre idősebb leszel, megtanulod, hogy két kezed van: az egyik, hogy magadon segíts, a másik pedig azért, hogy másokon.

Nézz körül nálam, és barangolj velem! Jó szórakozást, tartalmas időtöltést kívánok Neked!

acebook: Vidéki báj Az otthon szépsége & Vidéki hóbort

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása