A kosarak őszi hangulatot hoznak az otthonunkba
A kosarak őszi hangulatot hoznak az otthonunkba

k1_4.jpg

A kosarak dekoratívak és hasznosak. A country hangulat fontos megjelenítői, a gyümölcsszüret főszereplői, valamint segítenek a téli zöldségtárolásban is. Sokoldalúak.

...

Pikáns sült krumpli
Pikáns sült krumpli

k1_2.jpg

Kislányként olyan családban nőttem fel, ahol a burgonyás ételek mindennaposak voltak. A krumpli, vagy humorosan krumpedli néven is emlegetett zöldség jó együtt sonkával, túróval, sajttal, valamint hagymával is. Tulajdonképpen mindennel.

...

Gyönyörű épített konyhák
Gyönyörű épített konyhák

A konyha az otthonunkban az egyik legfontosabb helyiség. Érdemes kicsit különlegessé tenni.

Az épített konyhák régi divatot  képviselnek. Évszázadokkal korábban a legegyszerűbb tárolás i módnak feleltek meg. Gyakran szekrényajtó helyett drapériával takarták el a konyhaszekrény tartalmát. A design már sokat változott, és a lakberendezés is átalakult. A régiségek új formában jelennek meg, ami szintén gyönyörű.

...

Ezek a fűtőberendezések adnak otthonos hangulatot
Ezek a fűtőberendezések adnak otthonos hangulatot

A konyha és a nappali a családi együttlétre leggyakrabban használt helyiség az otthonunkban. A kialakításuk, valamint a stílusuk meghatározza a közvetlen környezetünk hangulatát.

A tűzhelyeknek, a  kandallók nak, és a vaskályháknak ma már rengeteg változata létezik. A látványuk pedig rendkívül hangulatos sá teszi a legkülönbözőbb tereket, miközben hasznosak is. Praktikus elhelyezni őket a konyha vagy az étkező közelében, hogy a főzés mellett az ...

A természet adja a legszebb őszi dekorációkat
A természet adja a legszebb őszi dekorációkat

Virágok, levelek és termések. Gyönyörű színekben, valamint érdekes formákban megjelenő dekorációk, amelyek barátságos hangulatot teremtenek az otthonunk bármelyik részében.

Az október csodás hónap. Ilyenkor nemcsak sokat kirándulok és fotózok, hanem a természet ben érdekességeket is összegyűjtök. A napokban jutott eszembe egy nagyon kedves pillanat .

...

Barátságos hangulat őszi árnyalatokkal
Barátságos hangulat őszi árnyalatokkal

Borongós érkezéssel, de végre itt van az ősz gyönyörű színekkel. A vörös, a sárga és a narancs árnyalatok a legmorcosabb hideg időben is napfényes hangulatot varázsolnak az otthonunkba.

A kuckózás időszakában bizonyára sokan szeretjük bámulni egy forró tea és egy süti társaságában a kedvenc filmsorozat ainkat, miközben az esőcseppek tarkítják az ablakot, és öntözik helyettünk a pompás októberi kertet.

...

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása