Ilyen meseszépnek még sosem láttad az őszt

t0.jpg

Van valamiféle különleges varázsereje az ősznek. A csodálatos színvilágával elbűvöl, majd egyszerűen rabul ejt, és többé nem enged szabadon.

Ismerős ez az érzés? A színesedő lombok, a csend, a nyugalom, valamint a gyönyörű látvány olyan nélkülözhetetlen élmények, amelyek energiával töltik fel a személyiségünket. Néhány pillanat a természetben, és a lelkünk újjászületik a rengeteg szépségtől.

t2.jpg

A legjobb kikapcsolódás a hétköznapok egyhangúságából egy rövid, bámészkodós séta. A fényképezőgépem társaságában én is szívesen indulok útnak Szombathely egyik legbarátságosabb helyszínén, a Csónakázótó körüli sétányon. A színek, a tó, valamint az élővilága annyira magával ragad, hogy egyszerűen megáll velem az idő. Az ősz a legcsodásabb pillanatokkal ajándékoz meg...

t1.jpg

t.jpg

s9.jpg

s8.jpg

s6.jpg

s5.jpg

s4.jpg

s2.jpg

s12.jpg

s11.jpg

s10.jpg

s0.jpg

Szép őszi hónapokat kívánok!

Vidéki báj - Az otthon szépsége

Az otthon szépsége - Rólam

Szerzői jog védelme

Az oldalon megjelelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

 

süti beállítások módosítása